Bosses COTÓ

Bosses de cotó ecològiques i 100% personalitzables. Diferents colors i models: motxilles, bosses per al pa, bosses de nansa curta, llarga, i moltes més.

Bosses COTÓ Hi ha 54 productes.

  • Bossa especial per a les teves compres diàries, resistents i, per descomptat, respectuosa amb el medi ambient. Feta de cotó, aquesta bossa es pot plegar sobre si mateixa, quedant així recollida en un petit paquet ajustable amb cordó per a transportar còmodament. A més, és perfectament personalitzable amb el teu logotip.

    1,10 €
  • Descobreix la nostra bossa de Jute, una fusió perfecta de moda i sostenibilitat. Fabricada amb fibres de jute i cotó, aquesta bossa ofereix resistència i suavitat alhora. Amb l'interior laminat, és ideal per a la compra, un dia a la platja o qualsevol activitat diària.  Consultar impressió a color

    4,45 €
  • El saquet més sostenible! Saquet de línia nature, fabricada amb 100% cotó de 105 g. de color natural.Amb certificació Fairtrade (Comerç Just) un sistema comercial solidari i alternatiu al convencional que persegueix el desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa. Inclosa etiqueta Fairtrade i etiqueta amb logotip de cartó reciclat.

    0,00 €
  • El saquet més sostenible!Saquet de línia nature, fabricada amb 100% cotó de 105 g. de color natural.Amb certificació Fairtrade (Comerç Just) un sistema comercial solidari i alternatiu al convencional que persegueix el desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa. Inclosa etiqueta Fairtrade i etiqueta amb logotip de cartó reciclat.

    0,50 €
  • Saquet ideal per portar la fruita o l'entrepà a l'escola, la feina, d'excursió o per posar el que vulguis!Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de colors.

    0,73 €
  • Saquet dissenyat per posar diferents productes, des de roba, sabates, productes d'higiene personal ...Porta distintiu cotó reciclat en etiqueta exterior. Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de...

    1,15 €
  • Saquet dissenyat per a petits objectes, amb distintiu cotó reciclat en etiqueta exterior. Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de colors.

    0,58 €
  • Pensada per anar a comprar fruita o verdura, el fet de ser xarxa fa que els productes respirin.Porta una bossa tipus saquet per ficar la bossa un cop plegada.La bosseta es pot personalitzar.Nansa llarga per poder portar penjada a l'espatlla.Bossa fabricada amb cotó/xarxa elàstic.

    2,35 €
  • Aquesta bossa ha estat dissenyada per comprar productes a granel i d'aquesta manera no utilitzar bosses de paper o plàstic.Bossa reixada amb una cara llisa de cotó per poder imprimir un missatge o logo.Bossa de cotó de 120 g. un sol cordill.Per un planeta més sostenible.

    0,72 €
  • Si té una fruiteria, un forn de pa, una sabateria una botiga de roba ...I busca una bossa per obsequiar els clients, aquí la té!Aquesta bossa és ideal per anar a comprar a granel la fruita i la verdura, anar a buscar els panets o la brioixeria cada dia, si és una sabateria o un altre tipus d'establiment el client la pot reutilitzar per anar de viatge.

    0,58 €
  • Si té una fruiteria, un forn de pa, una sabateria una botiga de roba ...I busca una bossa per obsequiar els clients, aquí la té!Aquesta bossa és ideal per anar a comprar a granel la fruita i la verdura, anar a buscar els panets o la brioixeria cada dia, si és una sabateria o un altre tipus d'establiment el client la pot reutilitzar per anar de viatge.

    1,20 €
  • Bossa fabricada amb cotó/xarxa elàstic.Pensada per anar a comprar fuita o verdura, el fet de ser xarxa fa que els productes respirin.Amb butxaca interior que també serveix per dur la bossa plegada.Nansa llarga per poder portar penjada a l'espatlla.

    2,18 €
Mostrant 13 - 24 de 54 elements