Bosses COTÓ

Bosses de cotó ecològiques i 100% personalitzables. Diferents colors i models: motxilles, bosses per al pa, bosses de nansa curta, llarga, i moltes més.

Bosses COTÓ Hi ha 48 productes.

 • Descobreix la nostra totenbag de cotó, un obsequi perfecte per als teus clients. Amb colors actuals i moderns, aquesta bossa pot ser personalitzada amb el teu logo a les dues cares, assegurant que la teva marca sempre estigui visible. Fent un pas cap a un món més sostenible, aquesta totenbag és una excel·lent opció per promoure els teus valors de...

  1,05 €
 • Destaca la teva marca amb estil amb la nostra bossa de cotó. Amb un disseny modern i nanses de cordó gruixut, evocant un encant mariner. Perfecta per a passejades urbanes o a la platja. Inclou una butxaca petita a l'interior per a objectes petits. Aquest estiu, fes resplendir la teva marca amb aquesta bossa única.

  3,70 €
 • Descobreix la versatilitat de la nostra bossa 2 en 1: una elegant bossa de mà que es converteix en una pràctica motxilla de cordes en un instant! Fabricada en cotó natural resistents i sostenible, aquesta bossa és ideal per a passejades, anar en bicicleta, anar de compres o simplement com a bossa o motxilla per al dia a dia. 

  1,59 €
 • Bossa plegable de línia nature en combinació de materials 100% cotó de 110 g i base de suro, amb butxaca. Nanses de 57 cm amb reforç, d'acabat cosit i resistència fins a 8 kg de pes. Plegat de petita mida mitjançant cremallera per a un transport fàcil. Es recomana posar el logotip a la bossa, ja que la superfície és de cotó i és millor per...

  3,65 €
 • Bossa plegable de línia nature en combinació de materials 100% cotó  i base de jute, amb butxaca. Nanses de 57 cm amb reforç, d'acabat cosit i resistència fins a 8 kg de pes. Plegat de petit mida mitjançant cremallera per a un transport fàcil. Es recomana posar el logotip a la bossa, ja que la superfície és de cotó i és millor per a la...

  2,15 €
 • Bossa plegable 100% cotó amb doble nansa llarga. Còmoda de portar a l'espatlla. Disposa d'una butxaca a la part exterior i es pot plegar fàcilment gràcies a l'elegant botó de fusta que té a la butxaca exterior. A més, la bossa es pot personalitzar tan desplegada, amb la impressió del logotip més gran, com una vegada plegada. La millor manera...

  1,86 €
 • Bossa especial per a les teves compres diàries, resistents i, per descomptat, respectuosa amb el medi ambient. Feta de cotó, aquesta bossa es pot plegar sobre si mateixa, quedant així recollida en un petit paquet ajustable amb cordó per a transportar còmodament. A més, és perfectament personalitzable amb el teu logotip.

  1,10 €
 • Descobreix la nostra bossa de Jute, una fusió perfecta de moda i sostenibilitat. Fabricada amb fibres de jute i cotó, aquesta bossa ofereix resistència i suavitat alhora. Amb l'interior laminat, és ideal per a la compra, un dia a la platja o qualsevol activitat diària. 

  4,45 €
 • El saquet més sostenible! Saquet de línia nature, fabricada amb 100% cotó de 105 g. de color natural.Amb certificació Fairtrade (Comerç Just) un sistema comercial solidari i alternatiu al convencional que persegueix el desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa. Inclosa etiqueta Fairtrade i etiqueta amb logotip de cartó reciclat.

  0,00 €
 • El saquet més sostenible!Saquet de línia nature, fabricada amb 100% cotó de 105 g. de color natural.Amb certificació Fairtrade (Comerç Just) un sistema comercial solidari i alternatiu al convencional que persegueix el desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa. Inclosa etiqueta Fairtrade i etiqueta amb logotip de cartó reciclat.

  0,50 €
 • Saquet ideal per portar la fruita o l'entrepà a l'escola, la feina, d'excursió o per posar el que vulguis!Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de colors.

  0,73 €
 • Saquet dissenyat per posar diferents productes, des de roba, sabates, productes d'higiene personal ...Porta distintiu cotó reciclat en etiqueta exterior. Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de...

  1,15 €
Mostrant 1 - 12 de 48 elements