Bosses LAMINADES , JUTE I NON WOVEN

Bosses de tela, laminades i jute. Ecològiques i 100% personalitzables, de diferents colors i models. Entra i trobaràs bosses per a qualsevol necessitat.

Bosses LAMINADES , JUTE I NON WOVEN Hi ha 21 productes.

 • Marcant la diferència Posa a prova la resistència i la qualitat d'aquesta bossa. Incorpora una butxaca exterior i una subjecció per a bolígraf. Amb un disseny i un acabat metal·litzat en colors elegants, aquesta és la bossa que marcarà la diferència pel seu negoci.

  1,70 €
 • Aporta un toc d'elegància i sostenibilitat al teu negoci amb la nostra bossa de jute natural, fabricada amb certificació OEKO TEXT i nanses de cotó natural. Perfecta per a botigues de roba, centres d'estètica i com a eina de promoció de marca, aquesta bossa és un complement ideal per a un estil de vida actual i compromès amb el medi ambient.

  3,90 €
 • La bossa Eco-Dual, fabricada amb cotó i jute. Amb nanses llargues de cotó i gran capacitat, és perfecta per a qualsevol ocasió. Permet imprimir el logo a les dues cares, fent-la ideal per promocionar la teva marca. Aposta per la sostenibilitat amb estil!

  2,45 €
 • Descobreix la nostra bossa de Jute, una fusió perfecta de moda i sostenibilitat. Fabricada amb fibres de jute i cotó, aquesta bossa ofereix resistència i suavitat alhora. Amb l'interior laminat, és ideal per a la compra, un dia a la platja o qualsevol activitat diària.  Consultar impressió a color

  4,45 €
 • Bossa en resistent non-woven per ampolles de vi de 75 cl. En variada gamma de sobris colors, d'acabat termosegellat i resistent nansa encunyada amb reforç. Ideal per a cellers.

  0,09 €
 • Bossa en non-woven laminat d'acabat mat, en una àmplia gamma de colors vius. Amb nanses reforçades de mida mitjana de 55 cm, llom i acabat cosit. Resistència fins a 5 kg de pes. Ideal per a la compra del dia a dia.

  0,75 €
 • Bossa de roba, pensada per anar de compres o per anar a la platja, esta disponible en 3 colors. Nansa llarga. Non woven

  0,58 €
 • Aquesta bossa fabricada amb fibra natural de jute és perfecta per a campanyes de productes o serveis d'estiu. Permet imprimir un logo a les dues cares, oferint una gran visibilitat de la marca. Amb una nansa llarga de cotó, és una opció pràctica i estilosa per als teus clients.

  1,70 €
 • Bossa ideal per anar de compres. Bossa fabricada en tela/TNT i laminada. Nansa llarga del mateix material.

  0,89 €
 • Aquesta bossa és la perfecta obsequiar a la fira! Fabricada en non woven, ofereix una gran superfície de marcatge personalitzat i està disponible en una àmplia varietat de colors. 

  0,24 €
 • Bossa en non-woven en una àmplia gamma de colors vius, ideal per a farmàcies, llibreries, perruqueries, centres d'estètica... Amb nanses troquelades reforçades i acabat termosellat. Resistència fins a 5 kg de pes

  0,22 €
 • Bossa en non-woven, disponible en una variada gamma de colors vius. Amb nanses llargues de 70 cm en color negre, llom reforçat amb ribet a joc i acabat cosit. Còmoda de portar gràcies a les seves nanses llargues.Ideal per anar de compres. 

  1,14 €
Mostrant 1 - 12 de 21 elements