Bosses de cotó

Bosses de cotó ecològiques i 100% personalitzables. Diferents colors i models: motxilles, bosses per al pa, bosses de nansa curta, llarga, i moltes més.

Bosses de cotó Hi ha 44 productes.

  • Aquesta bossa ha estat dissenyada per comprar productes a granel i d'aquesta manera no utilitzar bosses de paper o plàstic.Bossa reixada amb una cara llisa de cotó per poder imprimir un missatge o logo.Bossa de cotó de 120 g. un sol cordill.Per un planeta més sostenible.

    0,72 €
  • Pensada per anar a comprar fruita o verdura, el fet de ser xarxa fa que els productes respirin.Porta una bossa tipus saquet per ficar la bossa un cop plegada.La bosseta es pot personalitzar.Nansa llarga per poder portar penjada a l'espatlla.Bossa fabricada amb cotó/xarxa elàstic.

    2,35 €
  • Saquet dissenyat per a petits objectes, amb distintiu cotó reciclat en etiqueta exterior. Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de colors.

    0,58 €
  • Saquet dissenyat per posar diferents productes, des de roba, sabates, productes d'higiene personal ...Porta distintiu cotó reciclat en etiqueta exterior. Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de...

    1,15 €
  • Saquet ideal per portar la fruita o l'entrepà a l'escola, la feina, d'excursió o per posar el que vulguis!Disponible certificació GRS (Global Recycled Standard/Estàndard de Reciclatge Global), que garanteix l'origen reciclat del material usat per fabricar el producte.Disponible en variada gamma de colors.

    0,73 €
  • El saquet més sostenible!Saquet de línia nature, fabricada amb 100% cotó de 105 g. de color natural.Amb certificació Fairtrade (Comerç Just) un sistema comercial solidari i alternatiu al convencional que persegueix el desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa. Inclosa etiqueta Fairtrade i etiqueta amb logotip de cartó reciclat.

    0,50 €
  • El saquet més sostenible! Saquet de línia nature, fabricada amb 100% cotó de 105 g. de color natural.Amb certificació Fairtrade (Comerç Just) un sistema comercial solidari i alternatiu al convencional que persegueix el desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa. Inclosa etiqueta Fairtrade i etiqueta amb logotip de cartó reciclat.

    0,00 €
  • Motxilla de cotó 100%, disponible en diferents colors.Ideal per a entitats esportives, casals d'estiu ...Nanses també de cotó i a conjunt amb la motxilla.

    1,10 €
Mostrant 37 - 44 de 44 elements